Vis min kurv
Kurv
 
0

DIN KURV ER TOM

Kurv 0


Pressemeddelelser 2018

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder i 2018:

» Til pressekontakt
» Til billeddatabasen

Floraler i storform

Forår 2018

Det florale har længe været en international megatrend. Ikke mindst i interiøruniverset, hvor vi i stor stil indretter med flora og farver og lader det blomstre på tekstiler, tæpper og tapeter. Netop nu tager blomstermoden dog en afstikker og stiller skarpt på blomsterkunsten – en disciplin, der sætter fornyet fokus på buketten som statement piece og indretningsobjekt og appellerer til blomsterbinderen i os alle. Men ingen buket uden vase. Derfor følger Lyngby Porcelæn nu blomstertrenden til dørs med en ny fortolkning af den verdensberømte Lyngbyvase, der hylder brandets rødder i kunstporcelæn og er som skabt til alle floralister med sit motiv af blomsterstilke i supersize.

» Se den fulde pressemeddelelse her

 

Lyngby Porcelæn, Pressemeddelser, presse, nyheder, Lyngby, Rosendah Design Group, RDG

Skiller Lyngby Porcelaen

Lyngby Porcelæn, Pressemeddelser, presse, nyheder, Lyngby, Rosendah Design Group, RDG

Lysdesign på Lyngby-fødder

Forår 2018

Selvom Lyngby Porcelæn de seneste år har lanceret nye design og relanceret moderne klassikere, der tager brandet i en anden retning end signaturdesignet ”Lyngbyvasen”, er Lyngby Porcelæn i manges øjne fortsat synonym med minimalismen og det industrielt-skulpturelle i dansk porcelænshistorie. Et DNA, der heller ikke fornægter sig i forårets nyhed, som er skabt i samarbejde med designstudiet Formgiverne. Bag Formgiverne står Cecilie Toklum og Robert Larsen, der sætter det klassiske Lyngby-udtryk i nutidig kontekst med et moderne lysestagedesign, som hylder det kendte vaseophav og opfordrer til at skabe sin egen lysskulptur.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Skiller Lyngby Porcelaen

Designdarling i fri glasur

Forår 2018

Lyngbyvasen er et af dansk designhistories mest populære ikoner. Både i ind- og udland kender man den industrielle vase med de skarpskårne riller, der emmer af Bauhaus-referencer og omsætter den minimalistiske danske designtradition til brugskunst. Men selv ikoner kan få brug for fornyelse. Derfor er Lyngbyvasen de seneste år trukket i forskellige farver, der hver især kaster nyt lys over det originale, hvide design, og nu giver Lyngby Porcelæn de kreative kræfter endnu mere frit løb. Foråret 2018 introducerer brandet nemlig tre nye vasevarianter, som med eksperimenterende løbeglasur på kanten giver det ikoniske design en helt ny skødesløshed og et strejf af unika, idet den hvide, sorte og rosa glasur er påført i hånden og dermed gør vaserne til ’one of a kind.’

» Se den fulde pressemeddelelse her

Lyngby Porcelæn, Pressemeddelser, presse, nyheder, Lyngby, Rosendah Design Group, RDG

Skiller Lyngby Porcelaen

Det perfekte add-on til enhver designelsker

Efterår 2018

Samtidig med de gamle håndværkstraditioner holdes i hævd, opfinder Lyngby Porcelæn konstant nye måder at udfolde de ikoniske riller på smukt forarbejdet porcelæn i tidssvarende design. Nu introduceres en lille nyhed, der skaber stor effekt på bordet, i vindueskarmen eller på skænken. På de nye fyrfadsstager har Lyngby Porcelæn arbejdet med rillernes bredde, og kombinationen af brede og smalle riller giver et overraskende nutidigt og stadig genkendeligt design. Stagerne har naturligvis Lyngby Porcelæns eftertragtede stempel i bunden, så du ved, at du står med et stykke ægte porcelænshistorie i hånden.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Skiller Lyngby Porcelaen

Bauhaus-lampe med kendte riller

Efterår 2018

Med sit rene design og de velkendte riller føjer den nye pendel Fitting #02 sig smukt ind i Lyngby Porcelæns elskede designunivers. Kan man designe en lampe, hvor skærm og pære glider sammen i et harmonisk hele? Svaret er ja, og beviset er Fitting #02, den seneste tilføjelse til Lyngby Porcelæns stadigt voksende række af designobjekter med klassisk elegance og nutidig appeal. Fitting #02 er en ligefrem og enkel lampe med udsøgte detaljer i det fineste, hvide porcelæn. Her mødes stramme, lige linjer og elegante cirkelslag ubesværet i et design med tydelige referencer til den populære Bauhaus-stil.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Skiller Lyngby Porcelaen

Rhombe-stel inviterer til både high tea og high table. Hver dag

Efterår 2018

I dette efterår føjes nye produkter til Lyngby Porcelæns stilrene Rhombe-stel. Det raffinerede reliefmønster vil nu også kunne nydes på serveringsskåle, fade, kopper og en elegant etagere. Siden de første dele af det populære Rhombe-stel blev lanceret i 2014, har der været stor efterspørgsel efter en udbygning af serien. Rhombe-fans kan nu glæde sig til endnu flere dele som fx skåle, fade, etagere og termokopper, for Lyngby Porcelæn er naturligvis lydhør og lancerer dette efterår add-ons til det populære Rhombe-stel. Med hele fem nyheder får både kagebordet, festbordet og de mere uhøjtidelige borde endnu et strejf af den historie, moderne minimalisme og elegance, der omgiver Rhombe-stellet.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Skiller Lyngby Porcelaen

Gyldne tider for Rhombe dekorationskuglen

Efterår 2018

Årets nye farver på Rhombe dekorationskuglen vil henrykke inkarnerede juleelskere. Lad guld, sølv og en dyb mørkegrå kaste et elegant skær over alt fra en enkelt gren til stuens smukke, klassiske juletræ. Det enkle, udstryksfulde mønster på de klassiske Rhombe dekorationskugler passer perfekt til den minimalistiske, skandinaviske jul. Men det er jo kun jul én gang om året, så hvorfor ikke give boligen et ekstra skud mondæn dekadence? Den opgave klarer de nye Rhombe dekorationskugler belagt med sølv og guld med bravour.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Skiller Lyngby Porcelaen

Tidligere Pressemeddelser fra Lyngby Porcelæn

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

» PRESSEMEDDELSER 2018
» PRESSEMEDDELSER 2017

Webshop

- Gratis fragt & retur
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 2 års brudgaranti

Forhandlere

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Cookies X