Vis min kurv
Kurv
 
0

DIN KURV ER TOM

Kurv 0


Pressemeddelelser

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder:

» Til pressekontakt
» Til billeddatabasen

Elegant vase med forførende former og overflader

Forår 2019

En særlig elegant kombination af kontrasterende overflader og runde former er kendetegnende for den nye vase, Curve, fra Lyngby Porcelæn. Vasens kurver er hentet i Porcelænsfabrikken Danmark– Lyngby Porcelæns arkiver og er med sit udsøgte håndværk en hyldest til både arven, håndværket – og til sæsonens smukkeste buketter. 

Inspireret af de originale forme fra arkiverne er Lyngby Curve vasen et udtryk for Lyngby Porcelæns høje krav til præcision og sublimt håndværk. De ikoniske rifler kombineret med den matte overflade skaber en taktil, silkeblød overflade, som taler ind i hjemmets stoflighed denne sæson.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Lyngby Porcelæn, inspiration, Lyngby vase, Curve vase,

Skiller Lyngby Porcelaen

Lyngby Porcelæn, inspiration, rhombe, salt & peber, strøsæt, æggebære

Fuldendte hyggestunder ved morgenbordet

Forår 2019

Et blødkogt æg, nybagt brød og godt selskab. Det er opskriften på den fuldendte weekendmorgen, hvor familien modsat hverdagens travle morgener giver sig tid til at nyde en stille stund perfekt komplimenteret af Lyngby Porcelæns nye Rhombe æggebæger og matchende salt- og peberstrøsæt.

At samle familien til morgenmad en stille søndagsmorgen er en af livets glæder. Dække bord, smøre det friske morgenbrød og nyde duften og smagen af friskbrygget kaffe, mens man lader tiden gå i stå. Tager sig tid – og nyder øjeblikket lige nu og her.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Skiller Lyngby Porcelaen

Forår og traditioner i sarte pasteller

Forår 2019

Med den største akkuratesse og det fineste håndværk har Lyngby Porcelæn skabt en serie af påskeæg i sarte pasteller, som de perfekte forårsbebudere. 

Traditioner og forårsstemning breder sig i hjemmet, når de nye porcelænsæg i sarte pastelnuancer fra Lyngby Porcelæns Rhombe-kollektion hænges på friske grene fra haven. Med de fine æg bydes der op til både højtid og forår på smukkeste vis. Ægget er fremstillet i blankglaseret porcelæn med indfarvede, matchende silkebånd, der er særligt smukke i samspil med naturens rå grene i en vase.

» Se den fulde pressemeddelelse her

Lyngby Porcelæn, inspiration, Påske, Rhombe, æg,

Skiller Lyngby Porcelaen

Tidligere Pressemeddelser fra Lyngby Porcelæn

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

» PRESSEMEDDELSER 2018
» PRESSEMEDDELSER 2017

Webshop

- Gratis fragt & retur
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 2 års brudgaranti

Forhandlere

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Cookies X