Vis min kurv
Kurv
 
0

DIN KURV ER TOM

Kurv 0
Et sensommer bord

af blomsterdesigner Annette von Einem

Skiller Lyngby Porcelaen

Forlæng sommeren med der skønneste blomsterbord i smukke farver. Du skal ikke være nervøs for at blande farverne, bare miks løs, det giver en flot farveoplevelse. Det er vigtigt, at arbejde med vaser i flere højder, så der kommer bevægelse i blomsterarrangementet, og det smukkeste resultat opnås, når du arbejde med vaser i klart eller transparent farvet glas. Det giver en enkel og stilfærdig bund for blomsternes mange farver og former.

 

 

Lyngby Porcelæn, Lyngby vasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel, pynt med blomster, blomsterdekoration, vaser, buketter, lav selv, tips og tricks
Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,

Youtube Play Knap Sensommer Bord 996X500px

Sådan gør du:

Find forskellige blomster i haven, eller lad dig inspirerer af blomsterhandlerens udvalg. Du plukker bare løs mellem de forskellige typer, gerne 2-5 stk. af hver. Vær opmærksom på, at dit blomsterudvalg har flere forskellige former og udtryk, fordelt på sarte fine blomster, kraftige blomster, ranke-blomster, blomster med runde blødehoveder mens andre måske har stjerneform. Miks løs med farverne. På bordet er der arbejdet med farverne i et spænd fra hvid-gul-fersken, orange, rosa, rød, bourdaux og lilla toner.

Læg dine blomster op på bordet og få et overblik.  Rense blomsterne, fjern alle blade eller forfin  ved at lade 1-2 blade blive på. De mest sarte blomster sættes i en spand med vand til de skal bruges.

Fordel dine vaser og bonbonnieres ned ad bordets midte. Tænke i varierede højder således der sker en bevægelse i vaserne. Hæld vand i vaserne. Start med at placere blomsterne med lange ranker der skal ligge langs bordet. Derefter placeres de større blomster både ned i bunden af vaserne, og i de små bonbonnieres, samt jævnt fordelt i de øvrige forskellige vaser. Derefter placerer du de lette græsser og blomster, som elegant skal danse over de andre blomster. Den lange hyben gren er placeret så den svæver over arrangementet og binder den mørke farve fra kastanjerne på bordet op i arrangementet.

Leg dig frem, og vær opmærksom på bevægelse i din blomster bordekoration, arbejde højt og lavt, med sart og råt, i lys og mørkt og med blomster forskellige former og udtryk.

Husk at gøre plads til tallerkener, glas og andet service

*Husk at snit alle dine blomster skråt, så de kan suge vand optimalt

 

Rigtig god fornøjelse!

_________________

> Se alle vores vaser her

Fotograf: Andreas Mikkel Hansen

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,

Flere kreative buketter fra Annette von Einem:

LP Annette Opstilling3 350X450px

LP Annette Opstilling2 350X450px

LP Annette Opstilling1 350X450px

LP Annette Opstilling4 350X450px

LP Annette Opstilling5 350X450px

LP Annette Opstilling6 350X450px

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,

Webshop

- Gratis fragt & retur
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 2 års brudgaranti

Forhandlere

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Cookies X